main logo
1031

Dezvăluire: Brad de 200.000 de lei, instalat în centrul Capitalei

Recent, primăria Chișinăului a lansat pe site-ul instituției un sondaj în care întreabă locuitorii ce fel de brad și-ar dori aceștia să vadă în centrul Capitalei.

Dezvăluire: Brad de 200.000 de lei, instalat în centrul Capitalei

Este vorba de unul natural (care este mai ieftin) sau artificial (care este mai scump). Valeriu Munteanu, membru PL, spune că „în bugetul local pentru anul 2018 deja au fost alocați 200.000 de lei, ceea ce ar însemna că primăria va cumpăra un brad artificial, iar sondajul e un simulacru ieftin”, transmite Ştiri.md cu referire la Diez.

„Uzurpatoarea Silvia Radu a plecat de la primăria Chișinău, dar „cauza” bradului caraghios încă mai trăiește. De câteva zile, primăria Chișinău, condusă acum de autointitulatul primar general interimar Ruslan Codreanu, realizează pe pagina electronică a primăriei un sondaj de opinie, unde întreabă locuitorii capitalei ce fel de brad să instaleze primăria în PMAN de sărbători, să fie unul natural ca în anii precedenți sau să fie (în sfârșit) unul artificial.

Aparent, exercițiul este unul democratic și sincer, dacă nu ar fi public bugetul municipal pentru 2018, unde găsim, rubrica „achiziționarea și instalarea pomului de Crăciun”, pentru care sunt bugetați 200 mii de lei, iar având în vedere că în toți anii bradul natural era procurat de municipalitate cu 10-15 mii de lei, este ușor de înțeles că banii au fost rezervați pentru procurarea unui brad artificial.

Iar, pentru că trăim în Republica Moldova, unde Iurie Leancă, șeful formal de partid al domnului Codreanu a declarat că minciuna este de fapt diplomație (așa spune dumnealui că a învățat la Moscova), primăria minte atunci când spune că vrea să consulte oamenii cu privire la pomul de Crăciun, ori pentru a reuși să fie inaugurat bradul pe 1 decembrie, demult primăria a inițiat procedurile de procurare a bradului artificial, iar sondajul întrebător este un simulacru ieftin, inspirat din stilul stângaci de lucru al Silviei Radu”, a scris Valeriu Munteanu pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării