main logo
962

Dezastrul provocat de ploi: Localităţi fără lumină şi maşini blocate

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI în urma ploilor torențiale înregistrate pe teritoriul țării pe data de 28 iunie mai multe localități au fost afectate.

Dezastrul provocat de ploi: Localităţi fără lumină şi maşini blocate

În localitățile Călmățui, Bujor, Fundul Galbenei și Horăști din raionul Hâncești a fost înregistrată grindină, iar salvatorii și pompierii au fost solicitați pentru a debloca un microbuz de rută la intersecția străzilor Albișoara și Ismail a municipiului Chișinău.

Potrivit informației preliminare în urma precipitațiilor nu au fost raportate victime. Conform datelor furnizorilor de energie electrică, 9 localități din raioanele Ialoveni, Criuleni, Anenii Noi și mun. Chișinău au rămas parțial deconectate de la energia electrică, transmite Ştiri.md.

Furnizorii de curent electric urmează să restabilească consumatorii. Intervenția salvatorilor a fost solicitată și în localitatea Hrușova raionul Criuleni, unde un arbore a blocat traseul. Pompierii din unitatea de salvatori Vadu lui Vodă s-au îndreptat pentru intervenție. 

Prejudiciile materiale cauzate de precipitații urmează să fie estimate de comisiile pentru situații excepționale teritoriale.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării