main logo
4639

Detalii terifiante despre tinerii îngropați în pădure. Filmul crimei

O crimă înfiorătoare a fost descoperită la Ungheni chiar de Paște. Doi adolescenți au fost găsiți îngropați în pădurea de lângă satul Cetireni.

Detalii terifiante despre tinerii îngropați în pădure. Filmul crimeiDetalii terifiante despre tinerii îngropați în pădure. Filmul crimei

Principalii suspecți sunt prietenii acestora care au fugit în Rusia. Potrivit Poliției, tinerii au băut împreună, au comis crima, au încărcat corpurile într-o căruță și le-au cărat în pădure, scrie protv.md.

Tudor și Cristian aveau 15 și 16 ani. Corpurile lor au fost găsite de oamenii legii în duminica Paștelui după ce rudele i-au tot căutat. Băieții dispăruseră încă marția trecută, pe trei aprilie. 

„Nu știm ce s-a întâmplat într-adevăr. Acolo au găsit o căruță pe câmp, tot un frate de-al meu a găsit-o, el cioban cu oile și a spus: căruța asta e de la Untești, de unde s-a luat ea legată în pădure. Îi vedeam des pe ei împreună", a zis mătușa lui Cristian".

Oamenii legii care au pus cap la cap cele povestite de apropiați și săteni spun că cei doi adolescenți s-ar fi întâlnit în seara aceea la Cetireni cu prietenii lor, ambii în vârstă de 20 de ani. Erau în casa bunicului unuia dintre ei, în care nu locuia nimeni. Acolo ar fi băut și s-ar fi certat, dar nimeni nu poate spune cu certitudine de la ce. Cei care au intrat în locuință în următoarele zile s-au pomenit în fața unui tablou îngrozitor. 

„Eu am fost în casă, era sânge peste tot, băieții au vrut să fugă. Nu știu ce a fost între ei", a declarat mama vitregă a lui Cristian.

 Astăzi, casa era încuiată și sigilată, urmând ca anchetatorii să studieze fiecare colț și fiecare obiect care le-ar putea da mai multe indicii. Scenele care s-ar fi derulat după ce băieții au fost omorâți sunt la fel de terifiante. Corpurile lor ar fi fost învelite într-o pătură, au fost încărcate în căruța lui Cristian și cărate în pădurea din apropiere.

După ce i-au omorât pe cei doi adolescenți, suspecții au pus corpurile neînsuflețite într-o căruță cu care le-au adus aici în păduricea de la marginea satului și le-au îngropat în acest loc".

Cei doi au lăsat căruța în câmp, unde a fost găsită mai târziu.

„Prima dată mi-au spus că i-au aruncat într-o pădure, apoi că e pe undeva la gunoi. Acolo au găsit lopețile, la 5 plopi se mai spune”, a zis mama vitregă a lui Cristian.

Cei care îi cunosc pe băieții care ar fi săvârșit crima sunt șocați de ce s-a întâmplat. Nimeni nu se aștepta la un asemenea scenariu.

„A învățat la noi, nu era obraznic, dar era un băiat conflictual, problematic", a menționat Maria Dumitraș, profesoară.

Principalii suspecți, cei doi tineri de 20 de ani, au fugit în Rusia și sunt căutați acum de oamenii legii. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării