main logo
12158

Detalii suspecte în cazul tânărului găsit spânzurat într-o pădure din Strășeni

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost găsit spânzurat, în ziua de 20 aprilie, în pădurea dintre satul Trușeni (municipiul Chișinău) și satul Cojușna (raionul Strășeni).

Detalii suspecte în cazul tânărului spânzurat într-o pădure din Strășeni

Versiunea înaintată de poliție este suicid, dar apropiați ai familiei au dezvăluit pentru Realitatea.md că moartea acestuia trezește mai multe semne de întrebare.

Suspect este faptul că acesta era desculț, iar la fața locului nu i-au găsit încălțămintea. Apropiații spun că ceva l-a făcut să iasă din casă desculț și fără telefon mobil, dar deocamdată încă nu au aflat ce anume.

Mai mult, poliția locală spune că acesta era consumator de droguri, pe când aceeași apropiați ai familiei au povestit că tânărul studia la unul din colegiile din Chișinău, unde învăța la buget și înregistra rezultate destul de bune. 

Tânărul este originar din satul Trușeni și va fi înmormântat astăzi, rudele reușind să obțină permisiunea de a-i fi oficiată slujba de un preot.

Băiatul locuia împreună cu familia sa și mai avea doi frați, iar el era cel mai mic. Tatăl său era plecat peste graniță în ziua tragediei și recent a sosit acasă pentru a-și înmormânta copilul.

Ştiri.md aminteşte că poliția locală a fost alertată de un trecător care a găsit corpul neînsuflețit. Tânărul s-ar fi strangulat cu un maiou de un copac, iar medicul legist nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața corpului. El era dat în căutare de câteva zile de familie, ca într-un final să fie anunțată că a fost găsit fără suflare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării