main logo
14282

Detalii șocante: Cum a reacționat mama bebelușului aruncat de la etaj

Detalii noi în cazul copilului de trei luni care a decedat luni seara, după ce tatăl l-ar fi aruncat peste geam. Potrivit Poliției, în timpul producerii tragediei de pe strada Alba Iulia din Capitală, mama nu se afla acasă.

Detalii șocante: Cum a reacționat mama bebelușului aruncat de la etajFoto: Știri.md

Oamenii legii deocamdată refuză să spună motivul pentru care tatăl și-ar fi omorât copilul, transmite Știri.md cu trimitere la Realitatea.md.

Cazul a provocat mai multe reacții pe rețelele de socializare, iar unii martori au descris situația de la fața locului.

„Am văzut cu ochii mei copilașul jos la pământ, cuvinte nu ajung pentru a descrie tragedia.

Când mama copilului a trecut indiferentă pe lângă ambulanță, unde îngerașul se zbătea între viață și moarte și nu a dat o lacrimă, nu a cerut să își vadă copilul și calmă a urcat în mașina Poliției. Prea mare tragedie, piciorușele celea micuțe, când le-am văzut, lacrimile curgeau necontenit. Dumnezeu să te primească în împărăția sa, suflet nevinovat”, a scris Angela Malic.

Precizăm că luni, în data de 4 iulie, un bărbat de 28 de ani, de origine străină, a fost reținut pentru comiterea unui omor. 

Acesta și-ar fi aruncat pruncul de doar trei luni peste geam, de la etajul patru al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani din Chișinău. Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor. Angajații Poliției de comun cu procurorul urmează să stabilească toate circumstanțele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării