main logo
960

Detalii noi în cazul bărbatului care a fost găsit mort în Capitală

Găsit fără suflare în stradă. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care a fost găsit mort în această dimineaţă, în jurul orei 08:15, la sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Vadul lui Vodă.

Detalii noi în cazul bărbatului găsit mort în CapitalăDetalii noi în cazul bărbatului care a fost găsit mort în Capitală

Cadavrul a fost depistat de un muncitor de la serviciul poştal situat în apropiere. Speriat de cele văzute, acesta a apelat imediat după ajutor la serviciul 112, scrie cana3.md.

Şocat de cele auzite la telefon, fratele bărbatului a venit într-un suflet la faţa locului.

La locul incidentului s-a deplasat Grupa Operativă a Inspectoratului de Poliţie Râşcani pentru a cerceta cazul şi medicul legist care a constat decesul persoanei.
Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, pe corpul victimei nu au fost depistate urme de moarte violentă, iar din informaţiile preliminare se presupune că motivul decesului ar fi fost starea nesatisfăcătoare a sănătăţii persoanei.

Victima a fost transportată la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea unei expertize. Poliţia continuă să investigheze cazul şi să stabilească toate circumstanţele producerii tragediei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării