main logo
878

Detalii noi despre starea de sănătate a regizorului Viorel Mardare

Viorel Mardare continuă lupta cu cancerul, în acest moment regizorul este internat la Institutul Oncologic din Chișinău, unde urmează sesiunile de chimioterapie.

Detalii noi despre starea de sănătate a regizorului Viorel Mardare

Angela Mardare Titencov, sora lui Viorel, a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a acestuia:

„Prieteni, n-am scris de tare mult timp, cred că azi, când peste tot văd numai inimioare roșii, e cazul să spun ce mai face prietenul nostru cu inima pe poza de profil.

Viorel din 21 ianuarie este internat la spitalul oncologic. Pe 24 ianuarie a făcut o chimioterapie, astăzi a venit timpul următoarei. Vor mai fi. Așa a decis doctorul din Austria, la aceeași concluzie au ajuns și medicii noștri.

Boala nu e una simplă, metastazele sunt multe și agresive, nu pot fi operate, doar tratament de lungă durată, chimic.

Viorel e în mâini bune, mulțumim doamnei Larisa Catrinici, doamnei Clecicov, domnilor Prepeliță, Ciupercă, Zabunov, domnului care scoate durerile (nu știu numele), doamnelor și domnișoarelor din secția în care este internat.

Vă mulțumim pentru gânduri bune, pentru mesaje, pentru donații.

Cu pași mărunți, dar siguri, Viorel merge spre însănătoșire!”, a menționat Angela Mardare Titencov.

Amintim că Viorel Mardare, talentatul regizor moldovean în vârstă de 37 de ani, a depistat că este bolnav vara trecută, în urma unui control efectuat în Austria, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

La momentul respectiv, multă lume cu sufletul mare s-a mobilizat pentru ca Viorel să poată efectua tratamentul peste hotare.

Anterior, într-un scurt mesaj, Viorel a declarat:

„EU NU CREDEAM CĂ EXISTĂ ATÂTA DRAGOSTE ÎN JUR”, (…) Mă închin în fața voastră — dar așa, tare puțin, cât să nu mă doară bubele”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării