main logo
1178

Detalii noi despre moartea fiului analistului politic Anatol Țăranu

Jurnalistul Nicolae Negru a scris un text în care își exprimă opinia privind omorul fiului analistului politic Anatol Țăranu.

Detalii noi despre moartea fiului analistului politic Anatol Țăranu

În articolul său, Negru scrie că Teo a fost împușcat prin ușă, iar agresorul a nimerit din primul glonț, însă a ieșit și a mai tras trei gloanțe.

"Până acum, prezumtivului asasin i s-au eliberat zece permise de portarmă, nu verifică nimeni starea psihică a solicitantului?", a scris Nicolae Negru într-un editorial pentru ziarulnational.md.

La masă ar fi stat Teo, un prieten, vecina și agresorul, vecin de mai jos, iar în momentul crimei Teo ar fi fost doar cu agresorul său.

Vecina ar fi sunat imediat după împușcături tatălui băiatului care a împușcat și nicicium poliției, susține jurnalistul.

"Din întâmplare, Teo era unionist ca și tatăl său, iar suspectul – transnistrean. Sigur, crima nu are naționalitate, dar are culoare ideologică și geopolitică. Există fobii, fanatism, frustrări, nostalgii care se manifestă agresiv, violent", mai scrie jurnalistul.

Amintim că fiul analistului Anatol Țăranu ar fi fost împușcat în noapte de 29 spre 30 iunie de către vecinul său cu o armă deținută legal în urma unui scandal iscat pe fundalul consumului de băuturi alcoolice. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării