648
0
Detalii noi de la accidentul din Edineț: Tânărul spitalizat a murit
648
0

Încă o persoană, victimă a tragediei rutiere de miercurea trecută, de la Edineţ, s-a stins din viaţă, pe patul de spital.

Este vorba despre un tânăr de 22 de ani care a decedat, în acest weekend, la spitalul raional. 

Medicii spun că victima era internată în secţia reanimare, iar starea de sănătate era extrem de gravă, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Potrivit medicilor, la spitalul raional rămân internate încă alte două persoane. Este vorba şoferiţa unuia din automobilele implicate în accident, o tânără de 20 de ani, care se află în secţia traumatologie şi care a suferit o traumă cranio-cerebrală. Viaţa acesteia este în afara oricărui pericol.

La fel, rămâne internat în secţia terapie intensivă, un tânăr de 23 de ani. Starea lui de sănătate este gravă, iar medicii intenţionează să-l transporte, astăzi, la Chişinău cu serviciul AVIASAN.

Potrivit medicilor, acesta este conectat la respirație artificială. Amintim că accidentul grav a avut loc în data de 25 septembrie, în apropierea localității Alexăndreni, raionul Edineț. Atunci, un BMW şi un Volkswagen s-au tamponat violent. Potrivit oamenilor legii, de vină se face şoferiţa BMW-ului, care nu s-a isprăvit cu controlul volanului.

În urma impactului, celălalt şofer, dar şi un pasager au decedat pe loc, iar şoferiţa şi alţi doi pasageri au ajuns la spital. 

Poliţiştii aşteaptă rezultatele finale ale medicilor pentru a stabili pedeapsa la care va fi supusă şoferiţa, dacă va fi găsită vinovată de tragedie.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter