main logo
7337

Detalii despre televiziunile lui Șor și Plahotniuc, suspendate de CSE

Televiziunile oligarhilor fugari Ilan Șor și Vlad Plahotniuc ar fi lucrat în ultima perioadă în tandem.

Detalii despre televiziunile lui Șor și Plahotniuc, suspendate de CSEColaj: Știri.md

Cel puțin asta susțin sursele Deschide.md, care au declarat că posturile Orizont TV și ITV ar fi folosit sediul GMG pentru partea tehnică, precum regie, editare video și producție, transmite Știri.md.

În același timp, partea de post-producție, stocarea materialelor audio-video și tot ce ține de personal se află în blocul fostului sediu al GBC, acolo unde își are sediul Partidul „Șansă”. Tot acolo s-ar păstra și documentele, precum și contractele de publicitate.

Știri.md amintește că, în cadrul unei conferințe de presă, directorul SIS, Alexandru Musteața, a declarat că șase posturi TV urmează să fie închise pentru că ar promova interesele Federației Ruse în R. Moldova.

La scurt timp, premierul Dorin Recean a venit cu o reacție și a spus că Comisia pentru Situații Excepționale a suspendat licențele a șase posturi TV din R. Moldova.

Ulterior, Serviciul de Informații și Securitate a publicat lista portalurilor informaționale blocate pe perioada stării de urgență pentru răspândirea informațiilor false.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării