main logo
11681

Detalii despre omorul tinerei găsite în microbuz: Mâinile erau într-o pungă

Cadavrul unei tinere de 32 de ani a fost găsit într-un Mercedes Vito, parcat pe o stradă din sectorul Botanica.

Detalii despre omorul tinerei găsite în microbuz: Mâinile erau în pungă

Pe 9 iulie, femeia de 32 de ani, domiciliată în Chișinău, s-a pornit la lucru de dimineață, după care a dispărut, transmite Știri.md.

În aceeași seară, rudele au alertat polițiștii de la IP Botanica, care au început căutările imediate.

În seara zilei de 10 iulie, în jurul orei 21:00, pe strada Nicolae Titulescu, oamenii legii au găsit mașina de model Mercedes Vito care aparținea femeii.

Pe bancheta din spate era cadavrul, cu urme de moarte violentă.

La fața locului a intervenit grupa operativă, medicul legist, dar și experții de la IP Botanica, iar cadavrul a fost îndreptat pentru expertiză.

Nu se ştie unde a avut loc omorul, cert este faptul că, totul a ieşit la iveală aseară, în jurul orei 21:00 Un trecător a observat microbuzul parcat lângă un bloc de locuit, cel mai probabil, i s-a părut suspect, motiv pentru care a sunat la Inspectoratului de poliţie Botanica, scrie echipa.md.

Uşa automobilului era încuiată, iar odată deschisă, oamenii legii aveau să descopere trupul neînsufleţit al victimei.

Echipa emisiunii Unitatea de Gardă a reuşit însă, să surprindă secvenţe în care se poate observa cum ambele mâini sunt în pungi, legate cu bandă adezivă. Cel mai probabil, atacatorul ar fi încercat astfel să evite să lase amprente, aşa cum ar fi putut fi zgâriat de victimă.

Femeia avea la întreţinere doi copii minori. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor, dar, deocamdată, nu există niciun cerc de suspecţi. 

De asemenea, nu se cunoaşte nici motivul crimei. Victima nu ar fi avut afaceri şi nu ar fi fost implicată în activităţi criminale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării