30 iun, 2020 10:16
2 451
2

Detalii despre copilul găsit pe un drum din Leova. Ce făcea mama micuţului

30 iun, 2020 10:16
2 451
2

Un copil de 3 ani a fost găsit de angajații INSP jucându-se singur, în mijlocul drumului, în satul Hănășenii Noi, raionul Leova.

Detalii despre copilul găsit pe un drum din Leova. Ce făcea mama micuţuluiColaj: știri.md

Oamenii legii care patrulau zona au luat copilul şi au pornit să o caute pe mama acestuia, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

"Activând în cadrul operațiunii "Viteza", la aproximativ 100-150 de metri am observat pe adiacentul drumului că se deplasa un copil minor de aproximativ 3 ani. Am luat copilul în brațe", a afirmat angajatul INSP, Ghenadie Vihrisiuc.

"Copilul nu spunea nimic, deoarece încă nu vorbea. Noi l-am întrebat de mai multe ori cine este mama, cine sunt părinții însă el nu răspundea şi am început să căutăm prin sat", a povestit angajatul INSP, Anton Antonov.

Femeia, de la care mirosea puternic a alcool, le-a spus polițiștilor că nu a observat când copilul a ieșit pe poartă.

Inspectorii de patrulare spun că micuțul se afla la o distanță de aproape 500 de metri de casă. Polițiștii au întâlnit-o la scurt timp şi pe mama acestuia în timp ce își căută disperată copilul.

"Striga în gura mare! Am întrebat care e motivul, cum s-a întâmplat că copilul merge pe drum, la care doamna mi-a răspuns că o persoană, o rudă, a intrat în ogradă şi a lăsat poarta deschisă", a spus angajatul INSP, Anton Antonov.

Inspectoratul de Poliție din Leova investighează cazul şi urmează să decidă dacă mama copilului este pasibilă de amendă.

Citește și: Gestul unui polițist care a găsit un copil de 3 ani pe un drum din Leova

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter