main logo
142476

Detalii despre accidentul de la Sângera. Victima: Rudele i-au adus haine și ulei

Nicoleta, fata de 18 ani care a devenit una dintre victimele polițistei bete de la Sângera, a oferit detalii despre noaptea tragică în care sora sa mai mare a murit sub roțile automobilului condus de angajata INSP.

Detalii despre accidentul de la Sângera. Victima: Rudele i-au adus uleiColaj: știri.md

Fata a suferit mai multe intervenții chirurgicale, însă trauma psihologică a marcat-o cel mai mult, transmite Știri.md.

Nicoleta a dezvăluit detalii în cadrul emisiunii „Fii sănătos cu Maria Marian” despre clipele de groază pe care le-a trăit în noaptea de 28 spre 29 august.

„Prima a fost lovită sora. A omorât-o pe loc, apoi pe mine. Pe mine m-a lovit destul de puternic. Mai întâi m-a aruncat în sus, după aceasta am căzut cu fața în jos, iar nepoțica, cum se ținea de mine, și pe ea a aruncat-o pe iarbă”, a povestit Nicoleta despre momentul impactului.

Martorii care au văzut cu propriii ochi momentul accidentului au spus că doar printr-o minune șoferița nu a provocat mai multe victime.

„Să nu fi fost piatra asta, sigur erau mai multe victime”, spune un bărbat.

Nicoleta a spus că ține minte și ce a urmat după producerea accidentului, când șoferița a ieșit din mașină și a înțeles ce a făcut.

„A ieșit din mașină, era foarte beată. Era mult mai beată decât se scrie în presă și pe rețelele sociale. În preajmă este o casă care are instalate camere de supraveghere, ea când le-a văzut s-a dat mai într-o parte și a telefonat pe cineva. 

A venit mai apoi un băiat cu care ea a vorbit. După aceasta ea s-a ascuns prin tufișuri și a sunat pe cineva din rude care i-au adus alte haine ca ea să se schimbe de uniformă, i-au adus ulei și semințe de floarea-soarelui”, a povestit Nicoleta.

Potrivit avocatului familiei, șoferița avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,51 mg/l.

Știri.md amintește că accidentul s-a produs în noaptea de 28 spre 29 august, în localitatea Sângera. În rezultatul accidentului, o femeie de 30 de ani a murit la fața locului. 

În urma accidentului, două fete minore, fiica victimei de 6 ani și sora sa de 17 ani, au ajuns la spital.

Polițista beată care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis o femeie la Sângera este Felicia Guțu. Despre aceasta a publicat bloggerul Eugeniu Luchianiuc.

Șoferița riscă până la 10 ani de închisoare. Acum ea se află în arest preventiv.

În urma tragediei, familia tinerei mămici ucise a deschis un cont de donații pentru a-i susține pe soțul Valentinei, Petru Bivol, și fiica sa de șase ani care a fost rănită.

Mama fetelor spune că nici până în prezent șoferița nu a cerut scuze familiei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării