main logo
1120

Detalii de la crima din Tighina: Omorul bărbatului, cauzat din dragoste

Noi detalii de la crima din Tighina care a zguduit toată țara. Principalii suspecți sunt boschetarii din oraș, unul dintre care a fost ucis, iar altul a ajuns în spatele gratiilor.

Crima de la Tighina: Omorul bărbatului, cauzat din dragosteFoto: google.com

Totul ar fi început în urma unei relații de dragoste mai vechi ce s-a înaripat între două persoane fără un loc permanent de trai, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

Clădirea care apare în imagini se află chiar în centrul orașului Tighina. Aceasta însă a fost lăsată în paragină încă la etapa de construcție. 

Anume aici, între pereții acestui edificiu, ce urma să devină instituție de învățământ, a fost săvârșit omorul. 

Cândva, aici locuia victima în vârstă de 38 de ani alături de iubita sa. 

Cu trecerea timpului, relația dintre cei doi nu a mai mers așa că cuplul a decis să se despartă. 

Femeia a fost nevoită să-și părăsească așa-zisa locuință. Aceasta nu a stat prea mult timp singură și și-a găsit un nou partener și el boschetar.

Proaspătul cuplu își ducea zilele sub podul de peste Nistru. 

Potrivit anchetei demarate de miliție, pe 10 iunie cei doi au fost vizitați de alți doi amici de-ai săi, ambii cu antecedente penale. 

După mai multe pahare, femeia le-a propus bărbaților un nou fel de distracție, cel de a-i face o vizită fostului concubin pentru a-l pedepsi. 

Seara, cei patru au pornit spre clădirea părăsită, l-au găsit pe bărbat și l-au bătut. Totul s-ar fi putut termina aici, însă unul dintre suspecți, care își petrecuse ultimii 28 de ani după gratii, a decis că viața în libertate nu este pentru el.

Așa dar, individul le-a propus complicelor săi să nu se limiteze la pumni, ci să o arunce pe victimă de la etaj. Țipetele de ajutor ale bărbatului au fost auzite în blocurile din preajmă. Astfel, una dintre locuitoare a alertat miliția.

La scurt timp, la fața locului au ajuns milițienii. Aceștia l-au găsit pe tânăr zăcând la pământ într-o stare gravă. Ei au chemat ambulanța. 

Medicii veniți în ajutor au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața bărbatului, acesta însă a murit ca urmare a loviturilor care i-au fost aplicate. Suspecții, la rândul său, au fost reținuți la puțin timp după cele săvârșite.

Aceștia au fost opriți de miliție pe strada vecină. Hainele pe care le purtau erau murdare de sânge. Pe acest caz a fost deschisă o cauză penală. Dacă vina suspectului va fi demonstrată acesta riscă 15 ani de pușcărie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării