10 dec, 2019 13:05
2 387
0
Descinderi la Primăria Chișinău: Funcționari publici, vizați în scheme de corupție
10 dec, 2019 13:05
2 387
0

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție desfășoară acțiuni pe mai multe adrese din Capitală în cadrul unor dosare pornite pentru fapte de corupție.

Colaj: știri.md

Informația a fost confirmată pentru tv8 de ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi.

Șefa Direcției relații patrimoniale a Primăriei Chișinău, Maria Oneșciuc, a fost reținută de către ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) pentru 72 de ore, în urma perchezițiilor efectuate astăzi în cadrul unor dosare pornite pentru corupție. 

Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a CNA, Angela Starinschi. Și directorul interimar, Vladimir Iermicioi, a confirmat că bănuita a fost arestată de către trei ofițeri ai CNA și a spus că nu cunoaște dacă ea ar fi luat mită.

„Sunt vizați funcționari ai Primăriei municipiului Chișinău, reprezentanți ai Agenției Servicii Publice (ASP) și angajații unei companii private. Aceștia sunt suspectați că ar fi pretins sume ilicite de bani de la persoane fizice și juridice pentru a soluționa unele probleme ce țin de competența administrației publice locale sau a altor autorități”, a comunicat ofițerul de presă.

Știre în curs de actualizare...

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter