main logo
1152

Deputat PAS: Orice amânare a anticipatelor va prelungi agonia în care se află țara

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dan Perciun a venit cu o reacție după ce premierul Ion Chicu și câțiva miniștri au anunțat că vor asigura interimatul până la sfârșitul lunii decembrie.

Deputat: Amânarea anticipatelor va prelungi agonia în care se află țaraFoto: Facebook.com

Într-o postare pe o rețea de socializare, deputatul menționează că orice amânare a anticipatelor va duce la consolidarea grupurilor mafiote şi va prelungi agonia în care se află țara, transmite Știri.md.

"În lumea civilizată un guvern în demisie asigură buna organizare a treburilor publice până la numirea unui alt guvern. Ăştia au luat şi au plecat cu totul. Infantilism - din categoria m-am supărat, mi-am luat jucăriile şi m-am dus. 

Lasă în urmă un sistem medical la pământ şi o economie în terapie intensivă din lipsă de susținere din partea statului. Unii speră şi probabil vor face tot posibilul ca lucrurile să degradeze şi mai tare pentru a justifica amânarea anticipatelor şi numirea unui nou guvern. N-o să le iasă. 

Acum e nevoie urgent de anticipate şi de numirea unui guvern susținut de o majoritate parlamentară credibilă, pro-reformă şi anti-hoție. 

Orice amânare a anticipatelor va duce la consolidarea grupurilor mafiote şi va prelungi agonia în care se află țara", a comentat deputatul.

Știri.md amintește că prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a prezentat demisia Guvernului. Potrivit lui, acțiunea vine cu scopul de a declanșa procesul de alegeri parlamentare anticipate

Totodată, acesta a anunțat că va asigura interimatul până pe 31 decembrie 2020.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării