main logo
5176

Deputat PAS: Chicu, fenomen periculos pentru politica moldovenească

„Ion Chicu și partidul său oligarhic sunt fenomene periculoase pentru politica moldovenească”, a declarat deputatul Radu Marian, vicepreședintele PAS, pe canalul său de Telegram. Acesta susține că Ion Chicu este o combinație „nefericită dintre răutatea lui Plahotniuc și bădărănia lui Dodon”.

Deputat PAS: Chicu, fenomen periculos pentru politica moldoveneascăColaj: Știri.md

Potrivit lui Radu Marian, toată „structura criminală a lui Plahotniuc” din mai multe raioane ale Republicii Moldova „a trecut la partidul lui Chicu, inclusiv la Rezina”, transmite Știri.md

„A guvernat țara în ultimul hal, a făcut nuntă pe timp de pandemie, a ascuns mari hoții ale oligarhilor și oamenilor Kremlinului, a mințit și minte în continuare de crapă pietrele, motiv pentru care a fost alungat rușinos de la putere de oameni”, scrie deputatul PAS. 

De asemenea, acesta susține că „unicul lucru pe care îl poate face Chicu este să îi insulte pe toți cei din jur, așa cum a insultat-o în cel mai josnic mod pe doamna ministră Nemerenco sau pe jurnalista de la ZdG”. 

„La modul cum se exprimă și cum se comportă cu femeile (și nu doar), am impresia că acest om nu are mamă. Nu cred că am văzut vreodată o persoană publică în Moldova mai neadecvată ca acest Chicu”, spune Radu Marian. 

Prin urmare, el vine cu un îndemn către toată lumea, de a fi vigilentă cu acest „personaj periculos și să taxeze toate ieșirile sale barbare”.

Amintim că după ce ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a venit cu un mesaj în care se arată nemulțumită de rezultatul alegerilor locale din satul său de baștină, unde a câștigat un candidat din partea PDCM, formațiune condusă de fostul premier Ion Chicu, cel din urmă a venit și el cu o reacție dură.

„Mai deschide-o vodkă, Ala. Poate îți ajută să vezi „lumina”. Nesimțita asta își numește consătenii proști pentru alegerea lor și-i șantajează. Desigur, nu ne putem supăra pe ea, dar faptul că o asemenea specimenă conduce de ani buni un minister vorbește mult despre halul în care a ajuns țara...”, a scris pe pagina sa de Facebook Ion Chicu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării