main logo
436

Deputat: În noiembrie, copiii din Căușeni stau în grădinițe neîncălzite

Grădinițele din orașul Căușeni stau fără încălzire, deși afară vremea simțitor s-a răcit.

Deputat: În noiembrie, copiii din Căușeni stau în grădinițe neîncălzite

Despre acest fapt a raportat deputatul Grigore Repeşciuc pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

''Experimentele autorităților din orașul Căușeni: În noiembrie, copiii din oraș stau în grădinițe neîncălzite.

Revoltător este puţin spus despre situaţia creată în grădiniţele din oraşul Căuşeni. Batjocură adevărată faţă de copii, faţă de cei mai neputincioşi! Se vede că factorii de decizie din autorităţile locale sau nu mai au copii de vârstă preşcolară sau vor să facă din micuţii căuşeneni adevăraţi spartani. Altfel nu poate fi explicat faptul că la început de noiembrie copiii la grădiniţele din oraş trebuie să se încălzească făcând gimnastică, pentru că grupele şi dormitoarele nu sunt încălzite. Ruşine, gospodari de dârvală! Acum v-aţi găsit să faceţi reparaţie în cazangerii?! Din martie grădiniţele nu au lucrat din cauza pandemiei, aţi avut tot timpul să le aduceţi în ordine, iar în toamnă să lucreze tot ca ceasul. Tot aţi avut! De ce n-aţi făcut-o? Cum aţi socotit priorităţile?!

Sau copiii nu vă pot da ripostă şi vă puteţi permite ce vreţi faţă de ei. Încercaţi şi staţi prin birourile din Primărie înfofoliţi şi încălziţi-vă cu gimnastică ca să vedeţi cum le este lor. Încercaţi şi staţi în încăperi de 12-13 grade ca să înţelegeţi mai bine ce se întâmplă. Ori în birourile primarului şi viceprimarului reparaţia s-a făcut la timp? Ale lor birouri sunt în ordine? Calde şi confortabile? Nu s-au gândit că pe fundalul pandemiei de COVID-19 se acutizează răcelile sezoniere şi toţi aceşti copii se pot îmbolnăvi?

Au să vă ia în furci părinţii şi bine au să vă facă! Răbdarea oamenilor e mare, chiar vreţi s-o încercaţi până la fund? RUŞINE!'', a declarat deputatul.

Cu atât mai mult, un părinte a declarat pentru Știri.md că autoritățile nu întreprind deocamdată nimic în acest sens pentru a rezolva această problemă, iar copiii stau în frig. În același timp, unii părinți refuză să-și ducă copiii la grădinițe și stau cu aceștia acasă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării