main logo
881

Depăşire nechibzuită la Soroca. Conducătorul fără permis, la spital

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier, produs ieri pe strada Calea Bălțiului din municipiul Soroca. Motociclistul și pasagerul acestuia au fost transportați la spital cu diverse leziuni corporale.

Depăşire nechibzuită la Soroca. Conducătorul fără permis, la spital

Accidentul s-a produs aproximativ la ora 09.20. În urma cercetărilor la fața locului, poliției a stabilit că un tânăr de 20 de ani conducea motocicleta de marcă Honda și avea şi un pasager de 17 ani. Acesta a tamponat automobilul de marcă Audi, condus de un şofer în vârstă de 43 de ani.  Soroceanul care conducea automobilul vira la stânga, iar motociclistul ar fi ieșit la depășire, fără a se asigura că poate efectua manevra, transmite Ştiri.md cu referire la Observatorul.md.

Poliția a mai informează că motociclistul, originar din satul Căinarii Vechi, nu deține permis de conducere și se deplasa cu viteză excesivă.

“Conducătorii de vehiculelor au fost testați alcooloscopic,  rezultatul final fiind de 0.00 mg/l. Alte circumstanțe se stabilesc”, a menționat Serghei Lozan, specialist superior auto de stat şi inspector principal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării