main logo
29172

Declarațiile victimei din apartamentul căreia s-ar fi produs explozia mortală

Explozia de astă-noapte din blocul de locuit de pe bd. Moscovei 11/5 din sectorul Râșcani al capitalei s-ar fi produs într-un apartament de la etajul 16.

Declarațiile victimei din apartamentul căreia s-ar fi produs explozia

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, susține că proprietara acelui apartament este internată acum în secția de Reanimare a unui spital din Chișinău, transmite Ştiri.md cu referire la Ziarul Naţional.

Anume ea le-a spus oamenilor legii că a mers la bucătărie ca să pregătească mâncarea și, în momentul în care a aprins un chibrit, s-a produs explozia. 

„Deocamdată, aceasta este versiunea de bază”, a declarat Silvia Radu care a mers la locul exploziei în această dimineață. 

Amintim că, potrivit datelor oficiale, la spital au mai rămas două persoane, dintre care un pompier, iar 20 de oameni au fost cazați, cu alimentație, la spitalul Sf. Treime. Potrivit datelor preliminare în urma exploziei au decedat 3 persoane. 

Salvatorii sunt îngrijorați că sub dărâmături mai pot fi cadavre, însă operațiunea de salvare se efectuează pentru a evita riscul de prăbușire.

Azi dimineaţă, 7 octombrie, au apărut imagini de după tragedia în care se vede dezastrul ce a rămas după explozie.

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, a anunțat că deocamdată nu au fost găsite Olga Polcov împreună cu fiul ei de patru anișori, care locuiau la etajul 17 al blocului respectiv, dar și Irina Podorojanscaia, o bătrână de la etajul 15.

Între timp, chișinăuenii merg pe bd. Moscovei 11/5, aprind lumânări și lasă flori în memoria victimelor exploziei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării