main logo
1759

Declarațiile femeii care a omorât-o pe fetița moldovenilor din Israel

Dădaca care a omorât o fetiță de doar un an a unor moldoveni, este și ea mamă și a declarat că nu a vrut să ucidă pe nimeni.

Declarațiile femeii care a omorât-o pe fetița moldovenilor din Israel

Tânăra de doar 23 de ani a declarat că "Nu sunt un monstru" și este șocată de cele întâmplate.

"Nu mă numiți ucigașă. Eu nu sunt un monstru, nu am vrut să se întâmple asta, eu singură sunt șocată de cele întâmplete", a declarat dădaca.

Dădaca este de origine din Ucraina și avea permis de şedere temporar în Israel. Femeia a fost arestată şi riscă ani grei de închisoare.

Grădiniţa, unde a fost omorâtă fetiţa, şi-a schimbat denumirea şi activează în continuare. Despre acest lucru scrie presa din Israel. 

Instituţia, care este locul unei crime, trebuia să rămână închisă după incident. Însă, realitatea este alta: directoarea încercă să ascundă urmele tragediei, schimbând numele grădiniţei în Michey Mouse, astfel încât să-şi poată continua activitatea.

PUBLIKA.MD aminteşte că tragedia a avut loc pe 16 mai. Ancheta a scos la iveală detalii îngrozitoare. Iniţial s-a crezut că bebeluşul, care avea un an şi două luni, a murit din cauze naturale.

După ce au verificat înregistrările camerelor de supraveghere, poliţiştii au rămas fără cuvinte. Aceştia au văzut cum suspecta a luat-o cu forţa pe fetiţă şi a aruncat-o pe o saltea ce se afla pe podea.

Ulterior, individa a acoperit-o cu o pătură şi s-a culcat peste ea. Mai mult decât atât, aceasta se uita liniştită în smartphone-ul său.

Suspecta este o cetăţeană ucraineană, în vârstă de 23 de ani, care are permis de şedere temporar în Israel. Femeia a fost arestată şi riscă ani grei de închisoare.

Totodată, au fost reţinuţi directoarea grădiniței și doi educatori, cetățeni ai Ucrainei și Rusiei care locuiau în Israel. Unul dintre educatori are calitatea de suspect.

Mama fetiţei, Dorina Vintea, spune că nu înţelege cum o femeie ar fi putut săvârşi o asemenea crimă. 

"Cel care a făcut asta cu fetiţa mea nu este om, este un monstru, un monstru adevărat. Vreau să-şi petreacă tot restul vieţii în închisoare şi să simtă ceea ce simt şi eu", a declarat mama fetiţei, Dorina Vintea, care a mai spus că suspecta principală este şi ea mamă a doi copii.

Două zile în urmă, Dorina şi soţul ei Vladimir s-au întors în Israel după ce şi-au înmormântat fiica în Moldova. Ea a declarat pentru o publicaţie din Israel, că nu a privit înregistrările de pe camerele de supraveghere ascunse. 

"Nu mai am nicio putere... Poate în viitor, dar nu acum", a declarat Dorina.

Mama îndurerată a declarat că vrea să participe la toate şedinţele de judecată din acest caz:

"Vreau să privesc în ochi acest monstru care a ridicat mâna asupra copilului."

Dorina Vintea spune că fetiţa sa era un adevărat înger. Tot timpul zâmbea, era veselă şi începuse să meargă. 

"Nici până acum nu pot să cred că cruzimea cuiva ne-a despărţit de fiica noastră. Şi cel mai groaznic este că acest lucru se putea nu doar cu Yasmine, dar cu oricare alt copil!", a spus Dorina Vintea. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării