main logo
724

De sărbători, familiile cu copii pot traversa frontiera pe pista corpului diplomatic

Poliția de Frontieră a întrprins măsurile suplimentare de lucru menite să fluidizeze traficul transfrontalier în perioada sărbătorilor de iarnă.

Familiile cu copii pot traversa frontiera pe pista corpului diplomaticFamiliile cu copii pot traversa frontiera pe pista corpului diplomatic

Astfel, pentru a nu se reține la frontieră, familiile cu copii vor trece vama pe pista corpului diplomatic. La fel a suplinit numărul de angajați cu 500 de polițiști, transmite Știri.md

Tot poliția de frontieră a format grupuri mixte de specialiști, pregătite să intervină cu suportul necesar în cele mai solicitate puncte de trecere. Se va aplica tehnica portativă de citire a documentelor de călătorie, inclusiv a mijloacelor speciale de control, iar la solicitarea administrației publice locale va fi inițiată activitatea mai multor puncte de trecere locale, situate la frontieră cu Ucraina.

În context, polițiștii de frontieră recomandă:

-  verificarea, din timp, a valabilității şi statutului documentului de călătorie în baza căruia se traversează frontiera de stat.
-  tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea rândurilor.
-  în situațiile în care apar întrebări cu privire la situația în punctele de trecere situate la frontieră cu Ucraina, călătorii sunt îndemnați să contacteze Linia verde: 022 259 717.
-  manifestarea de înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării