main logo
611

De la lume câte-o carte: Forum a vizitat casa de copii din Bălți

Astăzi, pe 15 martie, în casa municipală de copii din Bălți a avut loc etapa finală a acțiunii de caritate „De la lume câte-o carte”.

Activiștii Forum.md, împreună cu alți participanți ai acțiunii, au decis să meargă în vizită la copilași pentru a le dărui o mulțime de cărți interesante.

Acțiunea ”De la lume câte-o carte” a fost lansată de Forum.md pe 14 februarie. Anume în această zi, începând cu anul 2012, este marcată Ziua Internațională a Donației de Carte. Scopul principal al acestei sărbători este de a le dărui copiilor o carte, insuflându-le astfel dragostea pentru lectură.

Activiștii Forum.md au decis că această ”sărbătoare a cărții” este un motiv excelent pentru a aduce un pic de bucurie discipolilor casei municipale de copii, care se află în Bălți. Cu această ocazie a fost anunțată acțiunea ”De la lume câte-o carte”, în cadrul căreia a fost colectată o bibliotecă pentru copii.

Datorită contribuției tuturor participanților, discipolii au primit o bibliotecă largă, constituită din cărți pentru cei micuți, cărți de colorat, abecedare, cărți educative, manuale și literatură artistică în limba rusă și română. În total au fost adunate peste 50 de cărți.

Pe lângă cărți, participanții au mai donat cadouri mici pentru copilași: jucării moi, seturi de Lego, domino și puzzle-uri pentru copii.

Bucuria băiețeilor și fetițelor era de nedescris, copilașii s-au apucat îndată să răsfoiască cărțile și să se joace cu jucăriile dăruite. Iar noi, uitându-ne la acești copii, la sinceritatea și curiozitatea lor, le-am dorit mult succes și o mulțime de cărți noi și interesante.

Administrația casei de copii le mulțumește tuturor celor care au participat la această acțiune de caritate, și își exprimă speranța de a continua colaborarea cu Forum.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării