main logo
498

De ce trebuie să ținem cont atunci când alegem un grătar

Vara e sezonul când scoți un grătar în gradină, o ladă de bere rece, iar alături ai prietenii și oamenii dragi.

De ce trebuie să ținem cont atunci când alegem un grătar

Cu această ocazie, haideți să alegem corect grătarul, ca să ne impresionăm plăcut prietenii cu abilitățile noastre culinare, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

Pentru început, trebuie să ținem cont de locul unde vrem să amplasăm grătarul. În funcție de acesta veți decide greutatea și mărimea achiziției. 

Odată ce a-ți decis parametrii grătarului, este important și materialul din care acesta este conceput. Diferența o face, atât timpul de preparare, dar și costul acestuia.

Pentru el veți scoate din buzunar peste 8 mii de lei, ceva mai econome sunt grătarele din metal. Sunt ușor transportabile și se îngrijesc mult mai ușor, unele modele ar fi parcă de buzunar.

Indiferent de alegerea dumneavoastră, este recomandat să folosiți doar cărbune și nicidecum lemne uscate. 

Dar există și interdicții.

La care mai adăugăm, minimum patru ace pentru carnea de porc, la preț de 100 lei și câteva ustensile necesare, la același preț.

Cei care doresc să fie stilați și la picnic, pot alege un șorț special la preț de 400 lei.  

Așadar, grătarul costă de la 300 de lei până la la 8.500 de lei. Ustensile: Spatula 150, cleștele 100 de lei, șorțul de la 400 lei.

Deci, Nu vă rămâne decât să cumpărați carnea, să adăugați puțină sare și piper și distracția vă e garantată!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării