main logo
2111

De ce refuză interpretul Mani să urce pe scenă la concertele lui Șor și Dodon

Interpretul Mani spune că nu mai este chemat la concertele organizate de politicienii din țară pentru că a refuzat o dată.

De ce refuză Mani să urce pe scenă la concertele lui Șor și DodonDe ce refuză Mani să urce pe scenă la concertele lui Șor și Dodon

Într-un interviu acordat pentru Ziarul de Gardă, rapperul povestește că anul trecut a avut o propunere de a concerta la Orhei, dar a refuzat cu toate că avea nevoie mare de bani, transmite Știri.md

Mani menționează că era gata să urce pe scenă până în momentul când a aflat că pe scena va urca Ilan Șor. Totodată el nu poate înțelege cum alți interpreți de la noi acceptă propunerile politicienilor. 

„Pentru mine, e regretabil. Eu înțeleg că ei au nevoie de bani, că eu tot am nevoie de bani, înțeleg situația, dar e păcat că ei acceptă asta. Ca să-ți dau un exemplu, m-au chemat la un concert la Orhei, acum un an, în februarie. Am zis ok, mă duc la publicul de acolo. Și, cu o zi înainte de concert, aflu că Șor urcă pe scenă, înțelegi? Pe de o parte, aflu că Șor urcă pe scenă. Pe altă parte, conștientizez că eu, la propriu, nu am ce mânca. Și, de-aici, am piesele pe care le am – „Eu-s Terminator”, „Am un miliard”, în aceasta de la urmă și zic de Orhei… Adică, oricum, arăt atitudine. Eram în această dilemă, destul de serioasă. Și, până la urmă, am refuzat. Nu am putut. Nu mi-am imaginat cum ar putea să se întâmple asta. Păcat că ceilalți acceptă. Mi se pare josnic. Ei se fac mici”, a spus interpretul.

Întrebat dacă în afară de acest concert a avut propunere de la alți politicieni, Mani a răspuns că nimeni nu-l mai cheamă, după refuzul de la Orhei. 

„Din cauza acelui refuz, organizatorii, în genere, nu mă mai cheamă pe la concerte. Altădată, trebuia să merg de hram la Molovata. Eram singurul artist invitat acolo și m-au rugat să mai chem niște băieți, să facem un show mai mare. Am chemat băieții, am muncit la program și l-am făcut dublu. Am ajuns acolo și am văzut că pe antetul scenei scria „Concert este organizat sub patronajul președintelui R. Moldova, Igor Dodon”. Ei, cum să te chinui atât, să faci drumul până acolo și să vezi astfel „împodobită” scena? N-am avut ce face, am zis la revedere şi am plecat”, a menționat Mani. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării