main logo
1055

De câte ori a intrat și ieșit din R. Moldova microbuzul cu anabolizante

De la începutul anului și până în luna decembrie, microbuzul cu numerele de înmatriculare „147 D 086”, care aparține Ambasadei R. Moldova de la Moscova a efectuat 17 treceri.

De câte ori a intrat și ieșit din R. Moldova microbuzul cu anabolizante

Despre aceasta a declarat deputatul Lilian Carp într-un briefing de presă, transmite Știri.md.

''Timp de un an de zile, microbuzul a trecut de 17 ori, a 17 oară fiind depistat.

Vorbim de trecerea Palanca-Machi-Udobnoe, a intrat în R. Moldova pe data de 25 ianuarie 2020 și a ieșit pe data de 28 ianuarie 2020.

A doua intrare a fost pe data de 14 februarie 2020 și a ieșit la data de 18 februarie 2020. Apoi avem o intrare pe data de 7 martie și a ieșit pe data de 10 martie.

Apoi, la data de 7 aprilie și la data de 10 el se întoarce prin același post vamal. Apoi la data de 16 iunie și se întoarce la data de 19.

Pe data de 6 iulie intră în R. Moldova și la data de 10 iese din R. Moldova. La data de 29 iulie intră în R. Moldova și pe 30 iese. Într-o singură lună de două ori.

Pe 8 august a intrat și tot în aceeași zi a ieșit din R. Moldova. Apoi avem pe data de 12 august și tot în aceeași zi se întoarce în Federația Rusă. La data de 22 august intră și tot în aceeași zi se întoarce. Vedem că luna august a fost una mai intensă.

Avem la data de 5 septembrie și la data de 8 septembrie a ieșit. La 23 septembrie a intrat în R. Moldova și pe 24 septembrie a plecat. Pe 27, iarăși, intră în R. Moldova și tot în aceeași zi iese. La data de 13 octombrie intră și pe 14 iese din R. Moldova. Cu cât alegerile sunt mai aproape cu atât și trecerile sunt mai intense.

Pe data de 21 octombrie a intrat în R. Moldova și pe 23 a plecat. Pe 6 noiembrie a intrat în R. Moldova și a ieșit. De asemenea pe data de 17 a intrat și tot atunci a ieșit.

Și ultima trecere a fost pe data de 2 decembrie și la data de 5 a încercat să iasă din R. Moldova, dar a fost prins'', a declarat deputatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării