main logo
13741

Dan Negru: Moldovenii au avut curajul să spună Europei ce n-a spus România

Prezentatorul român, Dan Negru spune că Moldovenii au avut curajul să spună Europei ceea ce nu a putut să spună România.

Negru: Moldovenii au avut curajul să spună Europei ce n-a spus RomâniaFoto: facebook

Acesta susține că Moldova s-a prezentat la Eurovision cu o melodie ce are un mesaj politic pro-unionist, transmite Știri.md.

Iată declarațiile prezentatorului român de pe pagina sa de facebook:

„Moldovenii au „curaj”. S-au dus la Eurovision cu o melodie care are un mesaj puternic politic pro-unionist. Showbiz românesc nu are curajul mesajelor politice. E ticsit de pițipoance și papițoi care trăiesc din banii televiziunilor și a primăriilor și de asta n-au curajul mesajelor politice. Dacă tot recunoașteți că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei,la oră de maximă audiență și pe toate televiziunile europene, că două țări sunt una. Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București-Chișinău e totuna! România nu a avut curajul!

"Țară veche, țară nouă

Parcă-i una, parcă-s două

Ba aparte, ba-mpreună

Parcă-s două, parcă-i una"

Ăsta e mesajul Moldovei pentru Europa”, a citat Negru.

De asemenea acesta a mai adăugat că așteaptă ca și România să prindă acest curaj:  „ Aștept să le crească „curajul” și alor noștri! Altfel, Grigore Vieru avea dreptate : Patria e ca un copil. Dacă uiți de ea, poate să plece de acasă " .

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării