main logo
84837

Dan Balan, beat sau drogat la concert? Ce spun spectatorii

Interpretul din Republica Moldova Dan Balan a revenit pe scena din Chișinău după o pauză de aproximativ cinci ani. Totuși, mulți dintre spectatori au rămas profund dezamăgiți de evoluția acestuia, afirmând că artistul ar fi fost beat în timpul concertului.

Dan Balan, beat sau drogat la concert? Ce spun spectatoriiPoză simbol

După spusele internauților, Dan Balan ar fi urcat pe scenă beat sau, și mai rău, drogat. Mai mulți dintre cei prezenți la eveniment spun că au rămas nemulțumiți de cum a evoluat artistul, transmite Știri.md

„El permanent este beat și drogat”; „E puțin high, oricine orice ar spune”; „Sunt dezamăgită”; „Este un nerespect față de spectator”, au scris utilizatorii.

Cu toate acestea, mulți spectatori îl susțin pe artist.

„Alții nici măcar în starea bună nu pot face spectacol”; „Bravo, Dan”; „Chiar dacă a servit, a cântat impecabil”; „Așa beat, a ridicat întreaga sală în picioare”, sunt doar câteva dintre comentariile pozitive ale internauților.

Totodată, alături de Dan Balan, pe scenă au urcat: mama sa, Ludmila Balan, Mr. President, The Urs, BAKOTA, Cristian Porcari și Haddaway.

Dan Balan este un cântăreț, compozitor, producător, instrumentist și textier din Republica Moldova. Este primul și unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de coautor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapperul T.I..

A câștigat numeroase premii internaționale din industria muzicală, printre care Echo Awards și MTV Video Music Awards. Este fondatorul faimosului trio O-Zone și, de asemenea, este autorul și producătorul hitului mondial „Dragostea din Tei”, situat în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări, vândut în mai mult de 12 milioane de copii pe tot mapamondul. Autor și interpret al hiturilor internaționale „Chica Bomb”, „Justify Sex”, „Freedom”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării