main logo
1392

Curse anulate și reținute pe Aeroportul Chișinău din cauza vremii

Ceața din țară a dat bătăi de cap pentru piloții mai multor avioane care urmau să aterizeze la Aeroportul Internațional Chișinău.

Curse anulate și reținute pe Aeroportul Chișinău din cauza vremiiCurse anulate și reținute pe Aeroportul Chișinău din cauza vremii

(Update 17:00) Din cauza ceții dense au fost anulate cursele spre Istanbul 9U 745/6  și Sankt Petersburg 9U 181/2. Totodată,
cursele Moscova - Chișinău 9U 174 si Chișinău – Londra 9U 833 vor decola cu întârziere, transmite Știri.md

„Ne cerem scuze pentru modificările de program cauzate de condițiile meteo nefavorabile. Echipa Air Moldova depune efortul maxim pentru a garanta confortul și siguranța pasagerilor", se arată într-un mesaj al companiei.

(09:00) Potrivit tabelului online privind cursele aeriene, zborul București/Otopeni se reține până la ora 10:05, transmite Știri.md. 

Totodată cursa Istambul/Ataturk, care urma să aterizeze pe Aeroportul Chișinău la ora 08:45, a fost anulată, respectiv nici cei care urmau să ajungă azi în Turcia, din păcate nu vor putea. 

Contactați de Știri.md, reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău, au confirmat că zborurile au fost anulate din cauza ceții. 

Pasagerii au fost preîntâmpinați despre schimbările zborurilor și sunt îndemnați să urmărească tabelul zborurilor, care este actualizat în timp real.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării