main logo
699

Cuplul din Capitală care și-a deschis un salon de frumusețe și ajută copiii orfani

Le-a oferit o șansă la o viață mai bună. Un cuplu din Capitală a deschis un salon de frumuseţe şi astfel s-a gândit să ajute copiii din familii vulnerabile. Fetele fac cursuri de manichiură gratuit, apoi acestea primesc şi un loc de muncă.

Cuplul care și-a deschis un salon de frumusețe și ajută copiii orfaniCuplul care și-a deschis un salon de frumusețe și ajută copiii orfani

Viața a fost nedreaptă cu Olga Lebedeva, iar la ai săi 20 de ani, tânăra a avut parte de suficiente drame, transmite Știri.md cu referire la Prime.md

Viața ei, însă a luat o altă întorsătură după ce acum câteva luni a fost luată sub tutela soţilor Katrih, cu ajutorul lor și-a găsit nu doar prieteni, dar şi o profesie.

Mariana a aflat despre acest proiect de la nişte amici şi a decis să-şi încerce norocul și să se facă la fel, manichiuristă.

Soții au hotărât să le ajute pe aceste tinere după ce au au urmărit un reportaj despre copii care au rămas orfani sau provin din familii vulnerabile.

Ellea este mentorul fetelor și cea care le învață secretele acestei meserii.

Cursurile durează aproximativ cinci luni și sunt gratuite, ele au fost urmate până acum de 20 de fete.

Familia Catricci, nu se oprește aici, ei intenționează să deschidă și un service auto și, astfel, să le ofere un loc de muncă băieților care trăiesc în orfelinate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării