main logo
461

Cum vor lupta autoritățile cu deșeurile de Hramul orașului Chișinău

De Hramul orașului Chișinău, pe bulevardul Ștefan cel Mare, în perimetrul str. M. Viteazu și Ismail, vor fi amplasate mai multe tomberoane pentru depozitarea gunoiului generat de organizatorii și oaspeții evenimentului.

Cum vor lupta autoritățile cu deșeurile de Hramul orașului ChișinăuFoto: zdg.md

Tomberoane suplimentare vor fi aduse și în Parcul Catedralei Mitropolitane, anunță responsabilii de la Primăria Capitalei, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Astfel, luni, 14 octombrie 2019,  de Hram, serviciile municipale de profil vor pune la dispoziția agenților economici 32 de containere pentru depozitarea deșeurilor, pe următoarele adrese:

  • str. M. Cebotari, intersecție cu str. Mitropolit Dosoftei – 3 unități;
  • bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 126 – 6 unități;
  • str. Tighina, 53 – 5 unități;
  • str. Armenească, 42 – 4 unități;
  • str. V. Alecsandri, intersecție cu str. V. Micle – 6 unități;
  • str. M. Eminescu, 56 – 4 unități;
  • str. V. Pârcălab, intersecție cu str. V. Micle – 4 unități.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare, pe pilonii RTEC, vor fi amplasate pungi din plastic de mare capacitate, pentru colectarea gunoiului menajer.

Autoritățile dau asigurări că deșeurile vor fi evacuate de patru ori pe parcursul zilei. La necesitate, agenții economici pot solicita intervenția serviciilor specializate, apelând Dispeceratul central municipal, tel. (022) 22-22-67.

Măsura vine după ce luni, primarul interimar al Capitalei, Adrian Talmaci le-a cerut celor de la Autosalubritate acest lucru, nemulțumit fiind că de Ziua Vinului, gunoiul nu a fost evacuat la timp.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării