main logo
1355

Cum va fi vremea la începutul săptămânii: Ce temperaturi ne aşteaptă

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 25 de grade, iar la Bălți 26. Cu un grad mai mult va fi la Orhei. La Tiraspol sunt prognozate 28 de grade. La Leova sunt anunţate 29 de grade. La Comrat şi Cahul termometrele vor indica 30 de grade.

Cum va fi vremea la începutul săptămânii: Ce temperaturi ne aşteaptăFoto: știri.md

Mâine, în Capitală, cerul va fi variabil. Ziua se vor înregistra 28 de grade, iar noaptea, 15. În următoarele zile se va încălzi până la 32 de grade ziua. Noaptea temperaturile vor oscila între 15 şi 21 de grade Celsius, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt anunţate 34 de grade, iar la Roma vor fi 32. La Paris se aşteaptă 23 de grade, iar la Berlin, 22.

La Londra vor fi 21, iar cerul va fi variabil. La Viena va ploua, iar termometrele vor indica 22 de grade. Cu trei grade mai puțin va fi la Praga. 25 de grade se așteaptă la Varșovia, iar la Belgrad vor fi 34.

La Budapesta și București sunt prognozate 31 de grade. O maximă de 33 de grade este prognozată la Atena. La Kiev și Moscova cerul va fi variabil şi se va încălzi până la 24, respectiv, 22 de grade. La Ankara se vor înregistra 31 de grade, iar cerul va fi senin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării