main logo
772

Cum va fi sărbătorit Hramul Chișinăului. Ceban: Fără evenimente mărețe

De Hramul Chișinăului, în acest an nu se vor organiza evenimente festive grandioase din cauza numărului mare de cazuri COVID, anunță Ion Ceban.

Cum va fi sărbătorit Hramul Chișinăului. Ceban: Fără evenimente mărețeFoto: Facebook/ Ion Ceban

Într-o postare pe Facebook, edilul anunță că dimineața vor participa la slujba religioasă oficiată de Catedrala Mitropolitană, transmite Știri.md.

Ulterior, va urma un eveniment cu participarea mai multor oameni de cultură, în cadrul căruia drepturile de autor asupra imnului Chișinăului vor fi transmise oficial municipalității de către compozitorul și Maestrul Eugen Doga.

De asemenea, în zilele de 13 și 14 octombrie, vor fi organizate mai multe spectacole pentru cei mici, cu intrare gratuită. Accesul la Grădina Zoologică și Dendrariu va fi gratuit în data de 14 octombrie.

Un eveniment important va fi organizat și pentru angajații Primăriei. Este vorba despre cei de la Î.M Spații Verzi, Direcția Locativ Comunală, Lumteh, Exdrupo, PUA, RTEC, ș.a.

Edilul anunță că s-au pregătit diplome și câte un salariu suplimentar.

"Ultimii doi ani au fost complicați pentru toată lumea, s-a muncit ca orașul să nu se oprească din dezvoltare, în pofida tuturor dificultăților pandemice, de la depunerea actelor necesare pentru a nu fi oprit procesul de muncă, până la angajații care munceau pe timp de pandemie în teren, la dezinfectarea orașului, transportarea oamenilor la muncă, și nu în ultimul rând continuarea implementării acelor multiple proiecte de infrastructură care le avem în suburbii și în raza orașului", adaugă Ceban.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării