main logo
521

Cum va circula transportul public în Capitală de Paști

În noaptea de Paști, pe data de 28 aprilie troleibuzele și autobuzele din Capitală își vor prelungi programul de activitate și vor circula până la ora 24:00.

Cum va circula transportul public în Capitală de Paști

Programul microbuzelor va fi modificat în funcție de numărul de călători. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.md.

Potrivit aceleiași dispoziții, de Paștele Blajinilor, în zilele de 5 și 6 mai, locuitorii Chișinăului vor putea călători gratuit până la cimitirul Sfântul Lazăr din capitală. Autoritățile vor pune la dispoziția acestora trei rute de autobuz - „C", „D" și nr. 27. 

Astfel, ruta suplimentară de autobuz ,,C" va circula de la str. Vasile Alecsandri până la str. Doina, cu 10 autobuze pe schimb. Totodată, pe ruta suplimentară de autobuz „D” vor circula 25 de unități de transport pe schimb. Acestea vor porni din preajma Circului și vor ajunge tot până la cimitirul Sfântul Lazăr. 

Aceeași destinație o va avea și ruta de autobuz nr. 27, care de asemenea va porni de la Circ și va avea 10 unități de transport pe schimb.

În zilele de 5 și 6 mai, și microbuzele pe rutele nr. 132, 134, 162 și 184 vor circula până la cimitirul Sfântul Lazăr.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării