main logo
5986

Cum va arăta noul sediu al companiei Teleradio-Moldova

Compania „Teleradio-Moldova” a desemnat câștigătorul concursului de soluții arhitecturale pentru noul său sediu. Reprezentanții Teleradio-Moldova au prezentat imagini cu conceptul propus de o companie și au declarat că acesta reprezintă „o abordare inovatoare și răspunde necesităților de modernizare” ale instituției.

Cum va arăta noul sediu al companiei Teleradio-MoldovaFoto: newsmaker.md

Anterior, compania „Teleradio-Moldova” declara că ulterior concursului de soluţii arhitecturale ar urma să fie aleasă, tot prin concurs public, compania care va construi viitorul sediu, transmite Știri.md cu referire la newsmaker.md.

Pe 2 mai, reprezentanții companiei „Teleradio-Moldova” au anunțat că a fost desemnat proiectul câștigător al concursului de soluții arhitecturale pentru noul lor sediu.

„Conceptul propus de compania ARHI-STRAT DECO SRL reprezintă o abordare inovatoare și răspunde necesităților de modernizare ale Companiei „Teleradio-Moldova””, au comunicat reprezentanții Teleradio-Moldova, atașând și imagini.

În august 2023, compania Teleradio-Moldova a semnat un memorandum cu radiodifuzorul public din Georgia privind preluarea unui proiect arhitectural ce vizează sediul și studiouri de radio și televiziune. Costul proiectului ajunge la 17 milioane de euro, bani ce ar urma să fie identificați de la partenerii internaționali și prin înstrăinarea clădirilor și terenurilor neutilizate de compania publică.

FOTO Cum va arăta noul sediu al companiei Teleradio-Moldova: urmează să fie ales cine îl va construi 

FOTO Cum va arăta noul sediu al companiei Teleradio-Moldova: urmează să fie ales cine îl va construi 

FOTO Cum va arăta noul sediu al companiei Teleradio-Moldova: urmează să fie ales cine îl va construi 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării