main logo
598

Cum te poți înscrie la programul gratuit TeamLab Design Your Business

La 18 și 19 martie în Chișinău, și la 20 și 21 martie în Bălți se vor reuniți experți internaționali din cadrul companiilor de tehnologie, creație și consultanță, profesioniști din diverse domenii, care vor vorbi despre crearea unei afaceri de succes în domeniul creativ TeamLab „Design Your Business”.

Cum te poți înscrie la programul TeamLab Design Your Business

Sunt invitați să participe studenții și absolvenții universităților de arte și tehnice, designeri, ingineri, programatori, activiști sociali, oameni de afaceri și oameni creativi, pentru a găsi soluții comerciale pentru idei creative, sub îndrumarea unor mentori experimentați.

Participarea pentru toți este gratuită, este necesară doar o înregistrare pe linkul, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

TeamLab este un eveniment de două zile, în stil hackathon, în care ideile sunt dezvoltate până la modele de afaceri. În cadrul evenimentului se oferă asistență în formarea echipelor. 

Scopul TeamLab este de a evalua relevanța ideilor de afaceri, de a crea echipe și de a începe să dezvolte un produs.

Yrjö Ojasaar: „Scopul principal este de a crea un proiect unic în domeniul afacerilor creative, sub îndrumarea mentorilor cu experiență. Grupurile de participanți trebuie să fie alcătuite din reprezentanți ai diferitelor profesii, sarcina fiind ca fiecare să contribuie la proiectul general. Iar cel mai important este să vezi cum acest proiect poate fi implementat corect și rapid.”

Rait Arro: „Sarcina noastră este să trezim interesul față de industria creativă, față de crearea și gestionarea unei afaceri. Vrem să îi ajutăm pe tinerii creativi să-și găsească drumul, să se trezească, să vadă perspectivele de viitor. Participând la acest program, vei putea să te familiarizezi cu experiența altora și să obții o anumită practică. Lucrul în grupuri îți va dezvolta capacitatea de a coopera și de a găsi modalități de a interacționa cu alte profesii.”

„TeamLab presupune lucru asupra ideilor. Sarcina noastră este să facem studenții și tinerii specialiști să înțeleagă că, pentru a începe și a continua cu succes un proiect sau o afacere, în primul rând trebuie să formeze o echipă bună. Noi vom încerca să ajutăm studenții să găsească acea echipă foarte bună și, împreună cu ea, să transforme ideile grozave într-un proiect real”, menționează speakerul Triin.

18-19 martie – Chișinău, Artcor, str. 31 august 137 (clădirea AMTAP)20-21 martie – Bărlți, USARB, str. Pușkin 38

Înregistrează-te pentru participarea la programul „Design Your Business”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării