main logo
776

Cum sunt sortate deșeurile în unul din tomberoanele din Capitală

Chiar dacă în Chișinău au fost instalate tomberoane pentru diferite tipuri de deșeuri, în realitate, acestea nu ar dispune de secții separate pentru sticlă, plastic și hârtie.

Cum sunt sortate deșeurile în unul din tomberoanele din CapitalăFoto: Facebook/ No Plastic Moldova

Din imaginile postate pe rețelele de socializare de către internauți se poate vedea că într-un tomberon, ce ar fi plasat în preajma parcului Ștefan cel Mare din Capitală, atât deșeurile de plastic, hârtie, cât și cele de sticlă nu sunt sortate, ci ajung într-o singură secție, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Dacă cineva încă nu știe cum Primăria Chișinău „sortează” gunoiul. Tomberonul se află lângă parcul Ștefan cel Mare. Nu că altele, de acest gen, nu ar fi la fel. La fel se întâmpla și cu pubelele colorate cu acoperișuri de lemn de printre blocurile locative. Sortare de ochii lumii pentru că mașini separate care să ia gunoiul deja sortat – nu-s!

Tot gunoiul ajunge iar împreună amestecat în mașină. O parte din acest gunoi ajunge iar să fie sortat cu mâinile. Ceva idei ce se poate de făcut”, au scris reprezentanții grupului „No Plastic Moldova” pe rețelele de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării