8885
3
Cum și-a sărbătorit ziua de naștere fiul lui Vlad Plahotniuc la Chișinău
8885
3

Fiul lui Vlad Plahotniuc, Timofei Plahotniuc, și-a sărbătorit ziua de naștere la Chișinău. Acesta a făcut o petrecere privată la un local privat din Capitală cu un interpret de muzică ușoară, care a distrat sala cu glume și cântece de veselie.

Fiul lui Plahotniuc a făcut 22 de ani, iar în video în care apare pe pagina de youtube este pe jumătate blurat, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Imaginile au fost postate pe data de 5 iunie, când încă Vlad Plahotniuc era încă în țară.

De precizat că ziua de naștere a lui Timofei Plahotniuc este pe 10 aprilie.

Imaginile de la petrecere încep de la minutul 8.

Reamintim că pe 17 iunie Vlad Plahotniuc a venit cu un mesaj pe Facebook, după ce în ultimele zile presa din Republica Moldova a scris că acesta a plecat din țară. Liderul PD spune că partidul său va forma o „opoziție activă” ș a că „are nevoie de timp pentru a-și securiza familia”.

„În același timp, am nevoie de timp pentru a-mi securiza familia, după ce a trecut prin momente grele, inclusiv după o tentativă de răpire eșuată a mea, care a avut loc anul trecut, când mă aflam într-o vizită peste hotare. Copiii mei sunt speriați, familia mea este speriată și nu se simte în siguranță nicăieri. Familia mea are nevoie mai mult ca oricând să fiu lângă ea și eu voi sta cât este necesar, pentru ca să treacă cu bine peste aceste momente și să se simtă în siguranță. Este dreptul meu să iau toate măsurile pentru a mă proteja și a-mi proteja familia sau oamenii apropiați, așa cum cred că e mai bine pentru ei. În această perioadă, Moldova nu este o țară sigură, iar asta nu din cauza posibilelor dosare inventate de oponenți, dar din cauza unora care își doresc să o preia cu forța”, se arata într-un mesaj.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter