main logo
1442

Cum se simte femeia bătută de concubin cu un fier de călcat

Caz șocant la Glodeni. O femeie în vârstă de 40 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută de către concubinul său cu un fier de călcat încins. Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat în urma unui conflict care a avut loc între cei doi.

Cum se simte femeia bătută de concubin cu un fier de călcat

Cazul de agresiune a avut loc miercuri, 15 septembrie, în jurul orei 14:00, acasă la victimă, în localitatea Ustia, raionul Glodeni, transmite Știri.md cu referire la orheitv.md.

Eugenia Molceanov, ofițer de presă IP Glodeni: „Concubinul ei de 44 de ani, cu care această concubină a revenit la domiciliu în stare de ebrietate. În urma unui conflict apărut între ei, bărbatul a agresat-o fizic, provocându-i leziuni corporale cu fierul de călcat”.

Victima a fost transportată cu mai multe arsuri la Spitalul Raional Glodeni, iar după ce i-au fost îngrijite rănile, ea a cerut să fie externată.

Ludmila Adam, vicedirector medical, SR Glodeni: „Arsură termică de pe față, coapse și antebrațul stâng de 5-6%, gravitatea II-III, femeia a refuzat spitalizarea, i-a fost făcut pansamentul și s-a dus la domiciliu la medicul de familie”.

Agresorul a fost reținut pentru 72 de ore, dar oamenii legii ne-au spus că încă nu știu ce pedeapsă riscă acesta.

Investigațiile în acest caz continuă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării