main logo
3842

Cum se simte băiețelul electrocutat într-un parc din Chișinău

Starea băiatului de șase ani care a fost electrocutat în timp ce se juca în parcul de la intersecția străzii Sarmizegetusa cu bulevardul Cuza Vodă, sectorul Botanica, este stabil pozitivă. Micuțul a fost transferat în Secția de neurologie.

Cum se simte băiețelul electrocutat într-un parc din ChișinăuFoto: Imagine simbol

Purtătorul de cuvânt de la Institutul Mamei și Copilului din Capitală, Maxim Cazacu, a precizat că în zilele următoare micuțul ar putea fi deja externat, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„A fost transferat în Secția de neurologie. Starea este mai bună. O să mai stea câteva zile, după care va fi externat la domiciliu”, a spus Maxim Cazacu.

Știri.md amintește că o fetiță de 11 ani a murit după ce s-a electrocutat în timp ce se juca în parcul de la intersecția străzii Sarmizegetusa cu bulevardul Cuza Vodă din sectorul Botanica. Nenorocirea s-a produs după ce copila ar fi atins niște fire care ar fi produs un scurtcircuit. Un alt copil, un băiețel de șase ani, a supraviețuit și se află la spital. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Citește și: Copii electrocutați în Chișinău: Ce spun reprezentanții Primăriei

Citește și: Copii electrocutați în Capitală: Câți ani de închisoare riscă vinovații

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării