main logo
1114

Cum se comportă persoanele la prima întâlnire în funcție de zodie

Atunci când suntem în căutarea unui partener, avem cu toții anumite criterii pe care le urmărim.

Cum se comportă persoanele la prima întâlnire în funcție de zodie

Fie că îți dorești pe cineva care să te provoace și să te scoată din zona de confort, fie că preferi să petreci timpul cu cineva care împărtășește aceleași hobby-uri și interese ca și tine, un lucru este cert: avem propriile noastre standarde și criterii când vine vorba de căutarea partenerului ideal, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

În acest sens, astrologia poate fi de ajutor oferindu-ți câteva indicii, astfel încât să îți faci o idee despre cum ar putea fi prima întâlnire cu un potențial partener în funcție de zodia ta.

Fie că îți place să preluați inițiativa sau ești adeptul experiențelor spontane, sau ghidate de altcineva, există nenumărate „strategii de abordare” a unei noi relații. Vezi ce așteptări îți poți crea la prima întâlnire în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt spontani, pasionali și iubitori de aventură. Îți place să dai tot ce ai mai bun în viață, iar în sfera întâlnirilor lucrurile stau exact la fel. La început, este probabil ca tu să fii cel care preia conducerea și să planifici cap coadă întâlnirea. Iar, ca de obicei, nu te vei da în urmă de la niciun fel de cheltuială. De ce? Pentru că vrei să impresionezi, bineînțeles.

La o primă întâlnire, niciodată nu te-ai chinuit să pari ceva ce nu ești și nici nu îți faci griji în această privință, doar cine te vrea, te ia așa cum ești, nu? De fapt, există o șansă bună să flirtezi cu partenerul tău, implicându-te într-o mică tachinare ușoară și o competiție prietenoasă. Cauți să te simți bine și eviți să iei lucrurile prea în serios din prima. În schimb, cauți să vezi dacă partenerul tău are ceea ce este necesar pentru a ține pasul cu tine, dacă nu te provoacă în vreun fel, atunci nu e de tine.

Taur

Oamenii spun că ești încăpățânatul zodiei, ceea ce nu e neapărat greșit, să recunoaștem, dar ești și un romantic în același timp. Și pentru că știi ce-ți place și nu te temi să spui ce gândești, ești foarte exigent în privința persoanelor cu care vrei să mergi la întâlnire. Ești selectiv din principiu! Așadar, înainte de a accepta să te întâlnești cu cineva nou, îți place să „cercetezi puțin terenul”. Te interesezi să vezi cine e persoana în cauză, ce trecut are și ce fel de așteptări are ea la rândul său. Important pentru tine este să știi dacă sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește lucrurile importante.

Odată ce te simți confortabil cu chimia dintre voi doi te poți relaxa și devii instant tu cu adevărat, practic „dai cărțile pe față”, cum s-ar zice. Nu te grăbești nicăieri, iar persoana din fața ta vede și apreciază lucrul acesta. Ești precaut și atent la detalii, astfel că îi dai timp și celeilalte persoane să te cunoască până să ia o decizie legată de o posibilă relație cu tine. Pentru tine, dragostea este ca un vin fin: are nevoie de timp pentru a ajunge la cea mai bună versiune a sa.

Gemeni

Gemenii sunt „fluturii sociali” ai zodiacului și, în cele multe cazuri, sunt și cei care se întâlnesc cu mai multe persoane în aceeași săptămână. Cine te poate judeca? La urma urmei, cu cât cunoști mai multe persoane, cu atât ai de unde alege la sfârșitul șirului de ieșiri în oraș, nu-i așa? Personalitatea ta extrovertită, spiritul și farmecul tău par să atragă toate tipurile de oameni, lucru care nu te deranjează, având în vedere că nu ai cu adevărat o anume tipologie cu care îți place să te întâlnești. Este mai important pentru tine să simți o conexiune mentală cu partenerul tău decât una fizică, deși cu siguranță nu strică nici apropierea fizică.

Din dorința de a afla cât mai multe detalii despre persoana cu care te vezi, ai tendința de a sări peste chestiunile tipice, întrebările acelea plictisitoare cu care de obicei 1se sparge gheața” te plictisesc teribil și ți se par al naibii de nefolositoare, astfel treci direct la subiectele personale mai interesante și mai distractive.

Fiind o persoană curioasă din fire, îți place să interoghezi alte persoane despre povestea lor de viață și să scoți oamenii în afara zonei lor de confort, totul pentru a vedea cât de compatibili ați fi ca pereche. De asemenea, perechea nu se va simți ca la un interogatoriu rigid pentru că și tu vei vorbi despre experiențele personale fără să îți fie rușine sau frică să te expui.

Rac

Extrem de sentimental, Racul iubește toată fanfara, cavalerismul și romantismul care însoțesc o primă întâlnire. Ești genul de persoană căreia îi place un cadru tradițional de întâlnire, cum ar fi o cină la lumina lumânărilor sau un picnic în parc, exact așa cum vezi și în filme. Este important pentru tine să ai o conexiune emoțională profundă cu cel cu care te întâlnești, astfel că te vei da peste cap, și la propriu dacă este nevoie, ca să lungești lucrurile, iar conversația să ajungă până în punctul în care te poți deschide fără opreliști față de cel din fața ta.

Deși destul de timid, nativul zodiei Rac are tendința de a conduce conversația la prima întâlnire, fiind extrem de atent la informațiile primite și dând la schimb ceea ce i se pare că s-ar potrivi contextului. Cu siguranță vor fi o mulțime de întrebări despre familie, prieteni, hobby-uri, interese personale și multe altele, căci pentru tine este extrem de important să cunoști trecutul persoanei și felul în care gândește. Nu ești impresionat de lucruri scumpe precum haine elegante, carieră de succes, sau contul partenerului, tocmai pentru că ești genul de persoană care caută autenticitate, dar mai ales pe cineva care să-și permită să devină vulnerabil în prezența ta.

Leu

Persoanele născute sub semnul Leului sunt mândre, centrate pe ego, dar în același timp iubesc cu „zvâc” și patos. Aroganți, dar într-un mod bun, dar și romantici, oricine s-ar întâlnii cu un nativ al zodiei Leu clar nu s-ar plictisi, ba chiar din contră, va fi vrăjit/ă de inteligența și caracterul acestuia. Este important pentru tine să te simți văzut și apreciat de partenerul tău, motiv pentru care nu stai prea mult la discuții dacă partenerul/a tău/ta nu ți-a făcut vreun compliment, sau dacă simți că nu se uită cu suficient interes la tine.

Și, deși unii ar putea vedea acest comportament ca fiind al unei persoane narcisiste, ar trebui să știe că și tu ești dispus să dai exact aceleași lucruri înapoi fără probleme. La urma urmei, loialitatea este unul dintre cele mai importante aspecte pentru tine într-un parteneriat. Pe lângă faptul că te asiguri că tu și potențialul tău partener vă potriviți la nivel personal, verifici chiar de la început și dacă valorile voastre se aliniază, altfel, vei trece fără probleme la următoarea persoană.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte pretențioase, practic în legătură cu orice, inclusiv cu cine se întâlnesc. Consideri că este obligatoriu ca orice persoană cu care te întâlnești să aibă ceva special, altfel nu merită efortul. Fiind perfecționistul/a zodiacului, ești obișnuit/ă să fii cel/cea care face planurile și cel/cea care ia toate deciziile, iar acest lucru îți place, căci adori să deții controlul. Dar, atunci când vine vorba de o primă întâlnire, preferi să îl lași pe potențialul tău pretendent să preia conducerea, nu pentru că tu crezi că poate planifica o întâlnire mai bună decât tine, ci pentru că vrei să vezi cât de grijuliu este.

Fecioarele sunt foarte sârguincioase și devotate în relațiile serioase și există o parte din tine care simte că cealaltă persoană trebuie să câștige „accesul” la această latură a ta.

Balanță

Nativii zodiei Balanță sunt niște romantici incurabili, fiind cunoscuți ca „îndrăgostiții zodiacului”. În primele etape ale întâlnirii, îți place să păstrați lucrurile cât se poate de simple, astfel încât să lăsați lucrurile să decurgă normal, iar sentimentele să se construiască treptat și natural, fără prea multe intervenții. Apreciezi atunci când partenerul/a tău/ta face un efort sincer să te cunoască și îi pasă de ceea ce ai de spus. De fapt, partea ta preferată atunci când cunoști pe cineva nou este schimbul de informații, le prețuiești și le sedimentezi și te aștepți ca și perechea ta să facă același lucru.

Și, deși îți place să ai un partener cu multă încredere de sine, totul poate devenii un mare „NU” atunci când conversația începe să devină prea unilaterală sau lăudăroasă, iar tu urăști lauda. O primă întâlnire cu o Balanță nu trebuie să fie scumpă sau sofisticată, ci concentrează-țe pe lucrurile simple, cu gust și de calitate, dar fără să te dai prea mult peste cap. Un nativ al acestei zodii își dorește doar o relație în care să se simtă egal cu partenerul său, pentru că, ironic sau nu, adoră echilibrul în viață.

Scorpion

Persoanele născute sub semnul Scorpionului sunt extrem de carismatice în ciuda rigidității și seriozității cu care se poartă în viața de zi cu zi. E greu să îi reziști carismei unui scorpion, iar dacă pici în capcana lui, ai mare grijă căci tinde să frângă inimi. Te consideri un excelent judecător de caractere și cauți onestitatea și loialitatea la un partener mai presus de orice. La o primă întâlnire, principalul tău obiectiv este să cunoști cealaltă persoană și vezi dacă energia voastră este compatibilă.

Pentru ca cineva să-ți facă o impresie de durată, este esențial să stabilești o conexiune emoțională puternică la prima întâlnire. Tânjești după pasiune și intensitate în relațiile tale și, de obicei, îți dai seama imediat dacă ești interesat de cealaltă persoană sau nu. Cu toate acestea, ești mereu dispus/ă să rămâi deschis/p în cazul în care cineva te surprinde cu povestea lui/ei.

Săgetător

Săgetătorul iubește noutatea și imprevizibilul care vine odată cu întâlnirea unor oameni noi. Ești foarte vocal și deschis în legătură cu ceea ce îți dorești într-o relație. Deși ai reputația de „celibatarul” zodiacului, fiind „greu de prins în mreje”, există acolo, în sufletul tău, o parte care tânjește după afecțiune și care așteaptă persoana potrivită. Ca și orice om, ai și tu nevoie de intimitate și de o conexiune romantică adevărată, fără superficialități.

La o primă întâlnire îți place să păstrezi lucrurile simple și cât se poate de naturale, dacă nu chiar distractive. Există suficient timp pentru a aprofunda subiectele importante, dar asta mai departe, dacă e să fie. Preferi să îți întrebi partenerul/a despre pasiunile, visurile și prietenii lui, pentru a vă face o idee despre cine este. Fiind o persoană care se mândrește cu faptul că este spirituală și fermecătoare, cauți un partener care să se potrivească cu glumele tale jucăușe și cu atitudinea ta de „go with the flow” (eng. „a fi dus de val”). Dragostea este cea mai mare aventură dintre toate, așa că vrei să nu te grăbești în alegerea partenerului de viață.

Capricorn

Primele impresii sunt întotdeauna importante, dar când vine vorba de întâlnirea cu un Capricorn, sunt și mai esențiale. Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt independenți, așa că nu lasă pe oricine să intre în viața lor. Asta înseamnă că oricine se află la o primă întâlnire cu tine a îndeplinit deja câteva dintre standardele tale.

La prima întâlnire te prezinți „la patru ace”, nu cumva să nu vadă cel din față că nu te-ai străduit suficient. Te străduiești să faci o primă impresie bună și îți dorești să se vadă seriozitatea cu care tratezi situația. Te mândrești cu realizările tale și preferi să te întâlnești cu persoane care muncesc din greu, nu se joacă iubirea și nu se tem de angajament. Capricornii abordează întâlnirile foarte serios, ceea ce înseamnă că întâlnirile ocazionale și relațiile de conjunctură pur și simplu nu vor fi suficiente pentru acest nativ. Ești un/o partener/ă foarte iubitor/pare și loial/ă și cauți pe cineva cu care să-ți împarți viața pe termen lung.

Vărsător

Dragă Vărsătorule, este foarte greu să intuiești ce „va primi” cineva la o primă întâlnire cu tine, căci ești al naibii de imprevizibil. Gustul tău în materie de parteneri este clar unul dintre cele mai eclectice, iar stilul tău romantic tinde să se îndepărteze mult de stilul „convențional”. De fapt, poți fi destul de selectiv/ă în ceea ce privește persoanele cu care te întâlnești și trebuie să existe ceva neobișnuit sau unic la acea persoană pentru a-ți atrage atenția. Cu toate acestea, atunci când întâlnești pe cineva care îți face inima să tresară, cu siguranță știi cum să dai drumul la farmec pentru a-l cuceri.

Vărsătorului îi place să preia frâiele într-o relație, iar asta înseamnă, de obicei, că tu ești cel care planifică și întâlnirea. Nu se întâmplă des să întâlnești pe cineva care să te dea pe spate, dar atunci când o faci, vei face tot posibilul pentru a-l cuceri.

Pești

Peștii sunt visătorii cu ochii deschiși ai zodiacului, ceea ce înseamnă că te aștepți ca dragostea să se simtă ca un basm. Pentru tine, nimic nu se compară cu emoția de a cunoaște pe cineva nou și de a trece de la prieteni la iubiți și la suflete pereche, fiind genul care caută o dragoste care să dureze o viață întreagă. În calitate de partener romantic, Peștii vor face tot ce le stă în putință pentru a le arăta celorlalți bunătate, compasiune și empatie.

Peștii sunt atrași de persoanele care sunt în contact cu emoțiile lor și care își arată liber partea lor vulnerabilă. Așadar, la prima întâlnire, te grăbești să sari peste discuțiile mărunte în favoarea unor conversații mai semnificative. Clar lucrurile sunt mai ușoare în momentul în care te simți confortabil cu cealaltă persoană și îți dai drumul farmecului cu râsul tău, entuziasmul autentic și timiditatea ta jucăușă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării