main logo
3872

Cum poți corecta datele introduse greșit în cererea de compensații

Consumatorii care au indicat eronat venitul mediu lunar, numărul de persoane în locuință sau au solicitat din eroare atribuirea categoriei de consumatori non-vulnerabili, pot cere redeschiderea cererii pentru corectarea datelor.

Cum poți corecta datele introduse greșit în cererea de compensațiiFoto: tv8.md

Pentru aceasta, trebuie să expedieze un mesaj la adresa electronică support@compensatii.gov.md, prin care să solicite redeschiderea cererii, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Cei care s-au înregistrat pe compensatii.gov.md și au primit o categorie de vulnerabilitate energetică, dar pentru care în factură este aplicată categoria medie în baza metodei indirecte (ca în cazul consumatorilor neînregistrați), sunt îndemnați să verifice corectitudinea introducerii numărului locului de consum pe compensatii.gov.md. Acești pot, de asemenea, cere redeschiderea cererii.

Pentru consumatorii care au indicat greșit numărul locului de consum în cererea depusă pe compensatii.gov.md, furnizorii nu pot aplica categoria de vulnerabilitate energetică corectă în factură.

Pentru consumatorii de electricitate care au primit facturi la începutul lunii decembrie în care nu figurează compensații pentru luna noiembrie, compensațiile vor fi acordate cumulat pentru lunile noiembrie și decembrie în următoarea factură. 

Perioada de înregistrare pe compensatii.gov.md este activă până în luna martie 2023 inclusiv.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării