main logo
1363

Cum ne surprinde vremea mâine şi câte grade vor arăta termometrele

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 23 de grade, iar la Bălți 24. Cu un grad mai mult se aşteaptă la Orhei.

Cum ne surprinde vremea mâine şi câte grade vor arăta termometreleFoto: știri.md

La Tiraspol sunt prognozate 26 de grade. La Leova sunt anunţate 27 de grade. La Comrat şi Cahul termometrele vor arăta 28 de grade Celsius, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Mâine, în Capitală cerul va fi variabil. Ziua se vor înregistra 26 de grade, iar noaptea 16. În următoarele zile se va încălzi până la 32 de grade ziua. Noaptea termometrele vor arăta între 14 şi 19 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid și Roma sunt anunţate 36 de grade, iar la Paris şi Berlin 25. La Londra vor fi 22, iar cerul va fi variabil. 

La Viena termometrele vor arăta 31 de grade Celsius. Cu un grad mai puțin se va înregistra la Belgrad. 27 de grade se așteaptă la Varșovia, iar la Praga vor fi 28. La Budapesta și București sunt prognozate 29 de grade Celsius. 

O maximă de 34 de grade este prognozată la Atena. La Kiev și Moscova vremea va fi posomorâtă şi se va încălzi până la 22 și respectiv 20 de grade. La Ankara se vor înregistra 31 de grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării