main logo
3038

Cum comentează Litvinenco situația cu mesajele de pe Telegram

Ministrul Justiției, Sergiu Litvienenco, susține că informațiile apărute în spațiul public, după ce contul de Telegram al președintelui R. Moldova, Maia Sandu, și cel al ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, au fost sparte, sunt false.

Cum comentează Litvinenco situația cu mesajele de pe TelegramȘtiri.md

„Am văzut și eu aceste mesaje false. Era cumva previzibilă acțiunea lor, pentru că ajungem la un final și acest final nu este deloc plăcut pentru acele grupări criminale, cu care luptăm noi de mai multă vreme, și care iată s-au unit și fac tot posibilul și încearcă să submineze procesele care s-au pornit împotriva lor”, a declarat Litvinenco în debutul ședinței de astăzi a Guvernului, transmite Știri.md.

Amintim că, contul de Telegram al președintelui R. Moldova, Maia Sandu, și cel al Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, au fost sparteInstituția prezidențială a confirmat că contul președintelui a fost spart și a infirmat veridicitatea postării.

Premierul a cerut, în acest context, viceprim-ministrului pentru Digitalizare, Iurie Țurcanu, să lucreze asupra problemei securității tehnologiilor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării