main logo
1283

Cum arată un sediu al Inspectoratului de Poliție de 17 milioane de lei

Astăzi, 26 ianuarie, a avut loc inaugurarea noului sediu al Inspectoratului de Poliție Criuleni care a costat bugetul de stat 17 milioane de lei.

Cum arată un sediu al Inspectoratului de Poliție de 17 milioane de lei

Potrivit Poliției, edificiul a fost construit din temelie și dotat cu mobilier și tehnică de ultima generație, asigurând polițiștilor care activează în acest inspectorat, condiții excelente de muncă  pentru facilitarea activităţii poliţiştilor și asigurarea cetățenilor a accesului liber și transparent la servicii polițienești de calitate, transmite Știri.md.

La  eveniment  au participat șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, polițiști și veteran ai IP Criuleni, reprezentanți ai administrației publice  locale și locuitori ai orașului Criuleni.   

„Noul sediu este un simbol al celor mai bune lucruri pe care le poate oferi statul cetățenilor săi, dar și un simbol al motivelor pentru care trebuie să garantăm siguranță tuturor celor care au așteptări de la noi ca instituție a statului. Astfel, oamenii  care se vor adresa aici, vor primi din partea angajaților, servicii de calitate și soluții pentru  rezolvarea problemelor cu care se confruntă”, a  specificat Alexandru Pînzari.

Lucrăirile de construcție a  sediului a costat  17 milioane de lei, bani alocați  din  bugetul de stat. În cadrul acestei instituții activează 128 angajați, care deservesc  43 de localități.

Inspectoratul dispune de un izolator care oferă condiții decente persoanelor din custodia Poliției, acesta fiind  creat cu suportul acordat de Uniunea Europeană în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliției.

 De asemenea, șeful Poliției a menționat că în acest an urmează să fie deschis un  sector nou de Poliție, în municipiului Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării