main logo
8303

Cum arată tânăra din Chișinău cu silicoane de 3.500 de euro

O tânără din Chișinău a povestit pe rețelele de socializare despre experiența sa cu silicoanele.

Cum arată tânăra din Chișinău cu silicoane de 3.500 de euro

„Mi-am pus silicoanele la o clinică privată din Chișinău. Intervenția a costat 3.300 de euro, corsetul special – 100 euro și plus 50-60 de euro – analizele, plus medicamente, unguente. În total e 3.500 de euro.

Doare? Care sunt senzațiile după? Cea mai mare durere e după operație, atunci e cel mai rău – nici să te ridici, nici să te așezi… Iadul e primele 2 săptămâni, iar după totul e bine! Chiar foarte bine!

Senzațiile sunt extraordinare, mă simt minunat și nu le simt ca străine, parcă sunt ale mele dintotdeauna cred că, repede m-am obișnuit, pentru că nu sunt mari – mărimea 2,5 și nici nu bat tare la ochi. Cred că unii nici nu și-ar da seama că am silicoane, dacă nu m-ar cunoaște”, a declarat Veronica pe pagina sa de Instagram, transmite Știri.md.

După ce a recunoscut că are silicoane, pe rețelele de socializare au apărut un val de critici și reacții negative.

Drept reacție, tânăra a declarat că este afectată de aceste critici, însă le recomandă fiecăruia să-și vadă de treaba sa.

„Critică și înjură doar cei invidioși, care nu au succes în viață. Mereu am fost și voi fi subiect de bârfe și critici", a precizat tânăra.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării