Cum arată scuarul inaugurat pe strada Vasile Dokuceaev din Chișinău
16 noiembrie, 14:09
554
0
Cum arată scuarul inaugurat pe strada Vasile Dokuceaev din Chișinău
16 noiembrie, 14:09
554
0

Scuarului de pe strada Vasile Dokuceaev, din cartierul Telecentru al Capitalei, a fost inaugurat după renovare.

Foto: chisinau.md

Potrivit Primăriei Capitalei, reabilitarea scuarului a inclus reconstrucția scărilor instituției, aleilor pietonale, amenajate în pavaj, renovarea gazonului (care este dotat cu irigare automată), instalarea iluminatului public pietonal și a mobilierului urban, transmite Știri.md.

Totodată, au fost construite rampe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă, precum și pavaj tactil.

De asemenea, pe întreg perimetrul scuarului au fost amenajate 30 de locuri de parcare, prevăzute pentru vizitatorii instituției medicale. 

Pentru securitatea obiectivului, municipalitatea a instalat și sistem de supraveghere video.

Lucrările de reabilitare a scuarului au început la 12 august, din bugetul municipal în acest sens fiind alocate cca 2,3 milioane de lei.

  • 1/9
  • 2/9
  • 3/9
  • 4/9
  • 5/9
  • 6/9
  • 7/9
  • 8/9
  • 9/9
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter