main logo
1651

Cum arată prima trecere de pietoni din Capitală marcată în alb și roșu

Autoritățile municipale au început astăzi să aplice marcajul rutier. Astfel, prima trecere în culorile alb-roșu a fost deja marcată pe jumătate pe strada N. Dimo din sectorul Râșcani al Capitalei.

Cum arată prima trecere de pietoni din Capitală marcată în alb și roșu

Alte două treceri de pietonu vor fi accentuate în culorile alb-roșu pe strada N.Dimo, intersecție cu strada Aleco Russo. De asemenea, încă două vor fi vopsite pe strada Studenților, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Aplicarea marcajului de culoare albă a început azi în sectorul Râșcani, pe străzile: Florilor, str. N. Dimo, str. M. Costin, str. Studenților, str. M. Basarab, str. Doina, str. B.P. Hasdeu, str. Gr. Ureche, str. Sf. Gheorghe, str. Av. Iancu și vor continua în alte sectoare din capitală.

Termenul de executare a lucrărilor de profil este de două luni, urmând a fi aplicat marcaj pe toate străzile principale și cele secundare din oraș.

În acest an, marcajul rutier de pe străzile din Chișinău va fi de trei culori: alb, galben și roșu. Cu culoare galbenă vor fi marcate stațiile de așteptare a transportului public, iar cu roșu și alb vor fi evidențiate intersecțiile problematice (aglomerate) din capitală.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării