main logo
1783

Cum arată fișa epidemiologică care trebuie completată la intrare în țară

Poliția de Frontieră a făcut publică fișa epidemiologică pe care trebuie să o completeze cetățenii moldoveni sau cei străini, care intră în Moldova și vin din statele cu pericol sporit COVID-19 și au obligația de a sta în autoizolare 14 zile.

Cum arată fișa epidemiologică care trebuie completată la intrare în țarăFoto: diez.md

Într-un comunicat remis presei, Poliția de Frontieră menționează că cetățeni moldoveni sau cetățeni străini completează, în mod obligatoriu, fişa epidemiologică, precum şi semnează declaraţia pe propria răspundere de a respecta regimul de autoizolare de 14 zile, în locurile declarate, transmite Știri.md.

În cazul minorilor până la 14 ani, fişa epidemiologică şi declaraţia pe propria răspundere sunt completate şi semnate de reprezentantul legal sau însoţitor.

Totodată instituția menționează că pe pagina oficială a Poliției de Frontieră a fost publicat și este posibil de descărcat modelul fișei epidemiologice pentru pasageri și călători.

"Rugăm ca acest document să fie din timp pregătit și completat corect cu datele solicitate. Odată ajuns la frontieră, cu certitudine timpul de așteptare va fi minimalizat, dar și nu va fi creată incomoditate pentru alte persoane aflate în traficul transfrontalier", îndeamnă polițiștii de frontieră.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării