main logo
540

Cum arată aleea inaugurată de Termoelectrica cu mobilă din țevi reciclate

Termoelectrica S.A. a inaugurat, în parcul Râșcani al capitalei (str. Braniștii) o alee, amenajată cu bănci, urne, minibiblioteci stradale, parcări pentru biciclete și alte obiecte de decor, confecționate chiar de către angajații companiei, din țevi și alte materiale reciclate.

O nouă alee, inaugurată de Termoelectrica, cu mobilă din țevi reciclate

Spațiul a fost identificat în urma unui concurs public, în cadrul căruia au fost selectate și supuse votului circa 40 de locații din mun. Chișinău, transmite Știri.md cu referire la diez.md.

Prin urmare, proiectul de amenajare a aleii din str. Braniștii s-a bucurat de o susținere colosală din partea societății civile, deoarece zona era practic impracticabilă, abandonată și necirculată. 

Ulterior, pe parcursul a două săptămâni s-a lucrat intens la curățarea arborilor și a teritoriului de crengi și iarbă uscată, la nivelarea terenului, semănatul ierbii, lucrări de instalare a bordurii, lucrări de modernizare a scărilor și a pavajului, precum și pregătirea terenului pentru instalarea băncilor, urnelor, bibliotecilor stradale, parcărilor pentru biciclete și restul elementelor de decor.

Aleea a fost inaugurată în prezența a zeci de locuitori ai sectorului Râșcani, dar și a  autorităților publice locale, care au apreciat inițiativa Societății pe Acțiuni Termoelectrica, menționând că Termoelectrica nu încălzește doar iarna, dar și vara prin fapte bune și binevenite pentru locuitorii capitalei.

45

896

8858

8955

dfhdfhgf

fbf

fbfg

fgbgfs

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării